Biohakkeri Teemu Arina ohjelmalavalla 4.10.

05.06.2018

Teemu Arina on tunnettu digitalisaation asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä, tietokirjailija ja biohakkeri. Hän on perehtynyt erityisesti digitaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen median, ihmisen ja koneen välisen vuorovaikutuksen, verkko-oppimisen, tulevaisuuden asumisen ja liikkumisen sekä digitaalisen terveyden avainkysymyksiin.

Biohakkerointi lähti liikkeelle Teemun toipuessa sairaudesta. Hän halusi tietää, miten elämäntapamuutokset vaikuttavat terveyteen ja perehtyi kehon ja elintoimintojen mittaamiseen. Biohakkeroinnissa on kiteytetysti kyse oman terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn optimoinnista teknologiaa hyödyntäen.

Teemu itse mittaa elämänsä kaikkia osa-alueita ja pyrkii tulosten perusteella elämään siten miten keho vaatii ollakseen mahdollisimman terve.
- Haluan, että oma biologinen potentiaalini on tehokkaassa käytössä. Biohakkerointi tarkoittaa minulle hyvää elämää.

Yhdessä lääkäri Olli Sovijärven ja ravintoasiantuntija Jaakko Halmetojan kanssa kirjoitetussa Biohakkerin käsikirjassa pureudutaan suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden optimointiin hyödyntämällä tiedettä, teknologiaa ja syvällistä ymmärrystä ihmisen ravitsemuksesta.

Teemu Arina tulee puhumaan Fysioterapia & Kuntoutus 2018 -tapahtuman messulavalla torstaina 4.10.2018 klo 12-13.

Teemu-web

Teemu Arina on suosittu ja palkittu puhuja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Hänet on valittu mm. Vuoden Puhujaksi vuonna 2017 ja palkittu arvostetulla Leonardo Award -tiedepalkinnolla aiheesta "Humanity in Digitization". Lisäksi Teemu Arina on toiminut liike-elämän ja EU-hankkeiden neuvonantajana sekä perustanut kaksi palkittua teknologia-alan start-up yritystä ja Biohacker Centerin, joka tutkii ihmisen suorituskykyä ja hyvinvointia teknologian avulla.

Takaisin