Fysioterapia & Kuntoutus –koulutuspäivät 2018

teemat-nettisivulle

» Keskiviikon 3.10.2018 ohjelma
» Torstain 4.10.2018 ohjelma

» Päivien koko ohjelma pdf-muodossa

Kaksipäiväinen koulutustapahtuma 3.-4.10.2018 Helsingin Messukeskuksessa on osa Fysioterapia & kuntoutus -suurtapahtumaa, joka sisältää myös alan messutapahtuman. Koulutuspäivien sisältö koostuu asiantuntijaluennoista ja työpajoista, virittäen keskustelua ja mahdollistaen verkostoitumisen alan tuoreimman tiedon ympärillä.

Lavalle nousee niin kotimaisia huippupuhujia kuin kansainvälisiä alan asiantuntijoita. Teemoina ovat mm. vuorovaikutus, kliininen käytäntö, vaikuttavuus, etäkuntoutus ja yrittäjyys. Pääpuhujina esiintyvät fysioterapian rautainen ammattilainen Tiina Lahtinen-Suopanki sekä henkilöbrändäyksen ja digitaalisen vaikuttajaviestinnän asiantuntija Jarkko Sjöman.

 tiina  jarkko

Tiina Lahtinen-Suopanki

ft OMT, TtM Tiina Lahtinen-Suopanki on kliinisen työn rautainen ammattilainen ja tule-fysioterapian erikoisasiantuntija. Hän on toiminut fysioterapeuttien täydennyskoulutusten ohjaajana vuodesta 1984 lähtien opettaen mm. ortopedista manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua ja neurodynamiikkaa.

Tiina on ollut mukana tuomassa Suomeen Luigi Steccon kehittämää Faskiamanipulaatiota aloitettuaan sen opiskelun vuonna 2011 ja suoritettuaan siinä opettajan tutkinnon 2014. Faskiamanipulaatio vei mukanaan, koska tiede menetelmän taustalla ja sen tapa selvittää ongelmia antoi vastauksia moneen asiaan, mitä Tiina oli eri tule-ongelmaisten kipupotilaiden kanssa pohtinut.

Jarkko Sjöman

Me emme usko mainoksiin. Me kuuntelemme asiantuntijoita mieluummin kuin brändejä. Me haluamme ostaa ihmisiltä, joihin luotamme. Siksi asiantuntijoista muodostuu voimakkaampi media kuin mistään yrityksen omasta kanavasta.

Jarkko Sjöman kertoo innostavasti ja konkreettisten esimerkkien kautta, kuinka yksilöistä rakennetaan vaikuttavia henkilöbrändejä. Maailma on täynnä mahdollisuuksia – jokaiselle meistä.

Digitaalisen identiteetti tulee olemaan tulevaisuuden asiantuntijatyön kivijalka, jonka varaan myynti, luottamus ja asiantuntemus rakentuu. Siksi oman asiantuntijuuden kehittäminen on työuran hyvinvointiin panostamista. Tulevaisuudessa työ on yhä enenevässä määrin verkossa vaikuttamista, osallistumista ja palvelemista – sekä tietenkin myymistä.


hannu-371

Päivien päätteeksi keskiviikkona 3.10.
professori Hannu Luomajoki

Yhteiskunta, tieto ja lääketiede kehittyvät. Niin myös fysioterapia. Fysioterapian tieteellinen näyttö on häikäisevän hyvä. Esimerkiksi polven, olkapään tai selän ongelmien hoidossa fysioterapia on yhtä tehokasta kuin leikkaaminen. Mutta vaarattomampaa ja huomattavasti edullisempaa. On harmi, että edes monet terapeutit eivät tiedä, kuinka hyvä näyttö meillä on.


saarinen

Päivien päätteeksi torstaina 4.10.
filosofi Esa Saarinen

Esa Saarinen on arjen filosofi ja Aalto-yliopiston professori. Hänen lähestymistapansa on filosofinen, mutta samalla elämyksellinen ja arkeen ankkuroituva. Tavoitteena on, että jokainen kuulija saisi uusia näköaloja oman arkensa valoihin ja varjoihin, työhön ja yksityiselämään, itseensä ja toisiin ihmiseen sekä oman elämänsä suuriin linjoihin.


Lisätietoja:

 jarjestajalogo

Suomen Fysioterapeutit - Finlands Fysioterapeuter ry
p. 0207 199 590
toimisto@suomenfysioterapeutit.fi

 

Tiedote:

» Suurtapahtuma kokoaa fysioterapian, kuntoutuksen ja vanhuusiän asiantuntijuuden

 

Ilmoittautuminen koulutuspäiville on päättynyt!


Osallistumismaksut (2 päivää):

Jäsenhinta * 355 €
Ei-jäsenet 530 €
Opiskelijajäsenet * 180 €

Vain yksi päivä:

Jäsenhinta * 200 €, Ei-jäsenet 300 € (ei alennuksia)

* Suomen Fysioterapeuttien jäsenet