Ilmoittaudu mukaan Menesty messuilla -tilaisuuteen!

Tästä alkaa onnistuneen messusyksyn suunnittelu

Mietitkö osallistumista messuille, mutta et ole varma saatko siitä irti mitä haluat? Oletko ollut aiemminkin messuilla, mutta haluaisit osallistumiselta vielä jotain enemmän?

Ilmoittaudu mukaan Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumien tilaisuuteen, 
Menesty messuilla! pe 2.3. klo 12-14.

Ohjelmassa:Jukka Oresto

 • Katsaus Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtumakokonaisuuteen. Ketä tavoitat ja miten voit osallistua. Tomi Niemi, toimitusjohtaja, Expomark Oy  
   
 • Viesti, vaikuta ja onnistu messuilla! Jukka Oresto kertoo kuinka menestyt messuilla. Vajaan tunnin messuvalmennuksen aikana Jukka käy läpi messut työympäristönä, asiakkaiden kohtaamisen, pääviestit sekä messutiimin toiminnan.

  Jukka Oresto on tunnettu, kokenut kouluttaja ja varma esiintyjä, joka pitää siitä mitä tekee. Hänen tavoitteenaan on haastaa kuulijansa pohtimaan ja jäsentämään heidän omia ajatuksiaan, suhtautumistaan työhön, sen tekemiseen ja työyhteisöön. Keskeisinä teemoina ovat ammatillisuus, sen esiintuominen ja vuorovaikutus.   
   
 • Timo Turunen, CSE Entertainment on osallistunut onnistuneesti niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin tapahtumiin.
   
  Kajaanilainen CSE Entertainment Oy tunnetaan maailmalla liikuntaa ja pelejä yhdistävien tuotteiden edelläjäkävijänä. Yritys on kehittänyt uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka on suunniteltu innostamaan ihmisiä liikkumaan pelien avulla. CSE Entertainment Oy on hyödyntänyt tehokkaasti messuja ja tapahtumia tuotelanseerauksissa ja tuotteiden esittelyssä. iWall, RehabWall ja 4Active –tuotteet ovat olleet esillä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä huipputapahtumissa sekä kilpailuissa. CSE Entertainment Oy:n myyntijohtaja Timo Turunen tulee kertomaan meille miten he ovat onnistuneet messumedioiden tehokkaassa käytössä.

Tarjolla kahvia pienen suolaisen ja makean kera.

Osallistujat saavat pääsyliput samana päivänä avautuvaan GoExpo-tapahtumaan.

Hyvä Ikä ja Fysioterapia & Kuntoutus järjestetään Messukeskuksessa 3.-4.10.2018.

Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajallisesti. Ilmoittautumiset pe 23.2. mennessä.